Avaleht

Ove Musting

Avaleht

Ove Musting

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Kalev" Mängufilm Režissöör
2019 "Vanamehe film " Animafilm Konsultant
2016 "Läbilõikamine" Dokumentaalfilm Kaasprodutsent
Režissöör
Operaator
Autor
2012 "Tupiktänava mehed" Teleseriaal Režissöör
Stsenarist
iseendana
2010 "Kallis Sõber, Sind Austan" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2010 "Lumi matab jäljed" Tudengifilm Produtsent
2009 "Pühapäev Matildaga" Tudengifilm Produtsent
2008 "Loterii-ja" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2008 "Tummfilm " Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2007 "Eedeni aed " Dokumentaalfilm Operaator
2005 "Vanameeste paradiis" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2004 "30 minutit vaikust" Mängufilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2004 "Põhjamaa must kuld " Dokumentaalfilm Režissöör
Monteerija
2003 "Kes meil metsas elavad" Dokumentaalfilm Režissöör
2003 "Linn looduse rüpes " Dokumentaalfilm Režissöör
2002 "Kulgemise kunst" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2001 "Jaht Eesti moodi" Dokumentaalfilm Režissöör
Monteerija
1998 "Tappev Tartu " Mängufilm
Amatöörfilm
Operaatori II assistent
1997 "Suitsiid" Amatöörfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm