Avaleht

Priit Murusalu

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Kõik sündü Võrol" Dokumentaalfilm Diktor
2007 "Eedeni aed " Dokumentaalfilm Operaator
2006 "Koostöö" Dokumentaalfilm Operaator
2006 "Reekviem rukkile? " Dokumentaalfilm Operaator
2005 "Sõber kaber" Dokumentaalfilm Operaator
2004 "Põhjamaa must kuld " Dokumentaalfilm Operaator
2003 "Linn looduse rüpes " Dokumentaalfilm Operaator
2001 "Jaht Eesti moodi" Dokumentaalfilm Operaator
2000 "Kodanik-riigi alus" Dokumentaalfilm Operaator
2000 "Silmad" Dokumentaalfilm Operaator
1998 "Sõber või vaenlane? " Dokumentaalfilm Operaator
1990 "Laulutuli" Muusikafilm Operaator
1981 "Pisuhänd" Telemängufilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm