Avaleht

Priit Murusalu

Priit Murusalu

Operaator Priit Murusalu on sündinud 20. oktoobril 1950. aastal Tallinnas. 1969. aastal lõpetas ta Tallinna 16. Keskkooli. Töötanud ETV-s ja Eesti Rahvusringhäälingus alates 1972. aastast, teleoperaatorina 1973. aastast. Osales 1974. aastal Moskvas teleoperaatorite kursustel. Priit Murusalu on aastate jooksul üles võtnud mitmeid telelavastusi ja olnud operaatoriks enamikule "Viljaveski" saadetest. Kuni 2013. aastani oli ta kahekümne aasta jooksul "Aktuaalse kaamera" uudistesaadete operaator, tehes kaastööd ka Läänemaa Telestuudiole.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Kõik sündü Võrol" Dokumentaalfilm Diktor
2007 "Eedeni aed " Dokumentaalfilm Operaator
2006 "Koostöö" Dokumentaalfilm Operaator
2006 "Reekviem rukkile? " Dokumentaalfilm Operaator
2005 "Sõber kaber" Dokumentaalfilm Operaator
2004 "Põhjamaa must kuld " Dokumentaalfilm Operaator
2003 "Linn looduse rüpes " Dokumentaalfilm Operaator
2001 "Jaht Eesti moodi" Dokumentaalfilm Operaator
2000 "Kodanik-riigi alus" Dokumentaalfilm Operaator
2000 "Silmad" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm