Avaleht

Laura Saimre

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Järjepidaja
2016 "Ridade vahelt lugedes" Tudengifilm Monteerija
Režissööri I assistent
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilm Klapp
Režissööri assistent
2015 "Elas kord" Tudengifilm Monteerija
2015 "Hall" Tudengifilm Platsi administraator
2015 "Keeldu uppumast" Tudengifilm Monteerija
2015 "Liblikmees" Mängufilm Monteerija
Režissööri I assistent
2015 "Näljanädal" Tudengifilm Monteerija
2015 "Släkkerid EP01 - Rabarberikook" Tudengifilm Monteerija
2014 "Lõunavalgus" Tudengifilm Monteerija
Režissööri assistent
Klapp

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm