Avaleht

Ivar Murel

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2012 "Eesti filmi sajandipidu" Tudengifilm Operaator
2012 "Prügihunt ja superjänes" Teleseriaal Operaator
2007 "Kohtumisi pikal metsateel" Muud liigitused Operaator
2007 "Raie Maailmameistrivõistlused 2006" Dokumentaalfilm Operaator
2005 "Karula rahvuspark" Dokumentaalfilm Operaator
2004 "Surnupealuu sõdurid" Dokumentaalfilm Operaator
2000 "Vanad ja kobedad" Teleseriaal Operaator
1998 "Kired" Teleseriaal Operaator
1997 "E2-E4" Mängufilm Operaator
1997 "Febris" Mängufilm Operaator
1997 "Süü" Mängufilm Operaator
1993 "Tooni" Dokumentaalfilm Operaator
1989 "Arvo Pärdi klaverimuusika" Muusikafilm Operaator
1989 "Silvi Vrait" Muusikafilm Operaator
1987 "Tung ja torm" Muusikafilm Operaator
1983 "Enn Vetemaa kinovariatsioonid teemal "Püha Susanna ehk meistrite kool"" Telemängufilm II operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm