Avaleht

Karel Otstavel

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Pank " Teleseriaal Helioperaatori assistent
2018 "Portugal " Mängufilm Helioperaator
2017 "Afgaan" Tudengifilm Helirežissöör
2017 "Paha lugu: Varakevad" Mängufilm Helioperaator
2016 "Mida täiskasvanud mängivad?" Tudengifilm Helioperaator
2016 "Ridade vahelt lugedes" Tudengifilm Heli kokkusalvestaja
2016 "Üürike ilu" Tudengifilm Helirežissöör platsil
2015 "Bänd" Tudengifilm Helioperaatori assistent
2015 "Hall" Tudengifilm Heli kokkusalvestaja
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Helirežissöör
2015 "Keeldu uppumast" Tudengifilm Helirežissöör platsil
2015 "Kivamees" Tudengifilm Helikujundaja
2015 "Liblikmees" Mängufilm Poomioperaator
2015 "Nadja" Tudengifilm Helirežissöör
Helirežissöör platsil
2015 "Takso" Teleseriaal Helirežissöör
2014 "Armastus kahe karbi antibiootikumide eest" Tudengifilm Poomioperaator
2014 "Disainimajakas" Tudengifilm Helirežissöör
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Poomioperaator
2014 "See õige" Tudengifilm Helirežissöör platsil
2014 "Toome helbed" Tudengifilm Helioperaator
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Kaali" Tudengifilm Helirežissöör platsil
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Millesse eestlased usuvad?" Tudengifilm Helirežissöör
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Abitööline
2013 "Hakkab jälle pihta" Teleseriaal Helirežissöör
2013 "Kolmas" Tudengifilm Helirežissöör platsil
2013 "Külaline" Tudengifilm Helirežissöör
2013 "Süütu" Tudengifilm Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm