Avaleht

Kalev Smidt

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Maakohus" Mängufilm Võttekohtade koordinaator
2019 "Maria paradiis" Mängufilm Võttekohtade koordinaatori assistent
2018 "Marta" Tudengifilm Toimetaja
2017 "Mõrv hotellis" Tudengifilm Võttekohtade koordinaator
2017 "Säde" Tudengifilm Võttekohtade koordinaator
2015 "Diamondjaw" Tudengifilm Arst
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Produtsent Komtuur
2015 "Kui sa teda kohtad" Tudengifilm Režissööri I assistent
2015 "Süüdlane" Tudengifilm Produtsent
Režissööri I assistent
Politsei #2
2014 "Disainimajakas" Tudengifilm Produtsent
Režissööri I assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm