Avaleht

Peter Murdmaa

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Õhk" Tudengifilm Produtsent
2015 "Släkkerid EP01 - Rabarberikook" Tudengifilm Topshopi osaline
2014 "EINASTO 11577" Dokumentaalfilm Operaator
2013 "95" Tudengifilm Tanklajuhataja
2013 "August välja!" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2013 "Elu nagu paradiisis" Tudengifilm Produtsent
2013 "Kevad à la carte" Tudengifilm Kaasprodutsent
2013 "Oled see sina?" Tudengifilm Produtsent
2013 "Põud" Tudengifilm Konsultant
2012 "SOS Lasteküla reklaamid" Reklaamfilm Produtsent
Režissöör
2012 "Vaba maa" Tudengifilm
2010 "Lumi matab jäljed" Tudengifilm
2007 "Dirigendi kõla" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2004 "Reekviem kuusepuule" Dokumentaalfilm Režissöör
2002 "Päikest, Sass!" Dokumentaalfilm Operaator
1999 "Teejuht mütoloogiasse" Dokumentaalfilm Operaator
1998 "Pühendus Käsmule" Režissöör
Operaator
1987 "Metsluiged" Mängufilm Elise vend

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm