Avaleht

Heikki Aasaru

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2003 "Eesti lähimineviku okupatsioonid: Vabanemine 1987-1991" Dokumentaalfilm Režissöör
2003 "Vabanemine 1987-1991" Dokumentaalfilm Režissöör
2002 "Eesti lähimineviku okupatsioonid: Stagnatsioon 1968-1987" Dokumentaalfilm Režissöör
2002 "Stagnatsiooniaeg 1968-1987" Dokumentaalfilm Režissöör
2001 "Kuuekümnendad 1956-1968" Dokumentaalfilm Režissöör
1996 "Äraneetud linn" Dokumentaalfilm Teksti autor
1996 "Elmine" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1995 "Eesti vanglatest" Filmikroonika Režissöör
1995 "Ettevõtlus Paides " Filmikroonika Režissöör
1995 "Helsingi Läänesadama avamine" Filmikroonika Režissöör
1995 "Rootsi laevad Paldiskis demineerimistöödel" Filmikroonika Režissöör
1995 "Sinikiivrite saatmine" Filmikroonika Režissöör
1995 "Sõjas lahkunute mälestamine Eestis 8. mail" Filmikroonika Režissöör
1995 "Veteranid Tõnismäel 9. mail" Filmikroonika Režissöör
1995 "Võidupüha tähistamine Moskvas 9. mail" Filmikroonika Režissöör
1994 "Eesti piiri taastamine" Dokumentaalfilm Toimetaja
1994 "Kuningriiklased Raekoja platsil" Filmikroonika Režissöör
1994 "Paldiski" Filmikroonika Režissöör
1994 "Pidu Vabaduse väljakul" Filmikroonika Režissöör
1994 "Pidulik tseremoonia Maarjamäel" Filmikroonika Režissöör
1994 "Piketid" Filmikroonika Režissöör
1994 "Roostesaared" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1994 "Tondi kasarmud" Filmikroonika Režissöör
1994 "Vene vägede lahkumine" Filmikroonika Režissöör
1994 "XXI sajandi presidendid" Dokumentaalfilm Toimetaja
1993 "Eesti kaitse" Dokumentaalfilm Dialoogi autor
Toimetaja
Teksti lugeja
1993 "Isake Dracula Eesti variant" Dokumentaalfilm Toimetaja
1993 "Kitseküla" Dokumentaalfilm Toimetaja
1993 "Lauluga ristit" Dokumentaalfilm Toimetaja
1993 "Riigiks saamine" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm