Avaleht

Heikki Aasaru

Heikki Aasaru

Dokumentaalfilmide režissöör ja toimetaja Heikki Aasaru on sündinud 5. novembril 1949. aastal. Õppinud Tartu ülikoolis eesti keelt ja kirjandust.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2003 "Eesti lähimineviku okupatsioonid: Vabanemine 1987-1991" Dokumentaalfilm Režissöör
2003 "Vabanemine 1987-1991" Dokumentaalfilm Režissöör
2002 "Eesti lähimineviku okupatsioonid: Stagnatsioon 1968-1987" Dokumentaalfilm Režissöör
2002 "Stagnatsiooniaeg 1968-1987" Dokumentaalfilm Režissöör
2001 "Kuuekümnendad 1956-1968" Dokumentaalfilm Režissöör
1996 "Äraneetud linn" Dokumentaalfilm Teksti autor
1996 "Elmine" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1995 "Eesti vanglatest" Filmikroonika Režissöör
1995 "Ettevõtlus Paides " Filmikroonika Režissöör
1995 "Helsingi Läänesadama avamine" Filmikroonika Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm