Avaleht

Zaza Urušadze

Huviinfo

  • Filmograafia:

    Lühifilm „Isast maha jäetud” (1988)
    Mängufilm „Koidik tõuseb” (1998) – Gruusia ametlik Oscari-kandidaat
    Mängufilm „Kolm maja” (2008) – linastus Montreali festivali programmis „Panoraam”
    Mängufilm„Jää minu juurde” (2011)
    Mängufilm „Valvur” (2012) – võitis Vene festivalil „Kino-shock” peapreemia
    Mängufilm „Mandariinid" (2013)
    Mängufilm „Pihtimus (2017)
    Mängufilm „Anton" (2019)

    Telesarja „Tskheli Dzaghli“ avaosa (2003)

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm