Avaleht

Triin Paumer

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Armastusest" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2019 "Vanamehe film " Animafilm Kunstnik
Nukutegija
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Nukutegija
Dekoratsioonide valmistaja
2018 "Maria ja seitse pöialpoissi " Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2017 "Miriam järve ääres" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2017 "Nukud ja tootemid" Dokumentaalfilm
Animafilm
Nukutegija
2016 "Miriami kana unistus" Animafilm Nukutegija
2015 "Isand" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2015 "Miriami kodutu koer" Animafilm Nukutegija
2015 "Pulmamäng" Animafilm Kunstnik
Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm