Avaleht

Mait Erik

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Miriam järve ääres" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2017 "Nukud ja tootemid" Dokumentaalfilm
Animafilm
Dekoratsioonide- ja rekvisiitide valmistaja
2015 "Miriami kodutu koer" Animafilm Dekoratsioonide- ja rekvisiitide valmistaja
2014 "Teisel pool metsa" Animafilm Dekoratsioonide- ja rekvisiitide valmistaja
2013 "Liivamees" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2013 "Limonaadi lugu" Animafilm Dekoratsioonide valmistaja
2012 "Happy Birthday" Animafilm Dekoratsioonide- ja rekvisiitide valmistaja
2012 "Kolmnurga afäär" Animafilm Dekoratsioonide- ja rekvisiitide valmistaja
2012 "Muna" Mängufilm
Animafilm
Dekoratsioonide- ja rekvisiitide valmistaja
2011 "Keha mälu" Animafilm Dekoratsioonide- ja rekvisiitide valmistaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm