Avaleht

Marili Toome

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Armastusest" Animafilm Animaator
2014 "Papa" Animafilm Animaator
2013 "Liivamees" Animafilm Animaator
2013 "Lisa Limone ja Maroc Orange: tormakas armulugu" Animafilm Animaator
2013 "Miriami tuulelohe" Animafilm Animaator
2012 "Happy Birthday" Animafilm Animaator
2012 "Kolmnurga afäär" Animafilm Animaator
2012 "Miriami köögikombain" Animafilm Animaator
2012 "Miriami rohelised täpid" Animafilm Animaator
2011 "Prohveti sünd" Animafilm Animaator
2010 "Taevalaul" Animafilm Animaator
2009 "Oranus" Animafilm Animaator
2008 "Kaasasündinud kohustused" Animafilm Animaator
2008 "Lili" Animafilm Animaator
2008 "Porgand suvitab" Animafilm Animaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm