Avaleht

Ell Mikk

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Värvija
2019 "Orpheus" Animafilm Värvija
2016 "Fatcula" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2016 "Linnugripp" Animafilm Värvija
2016 "Siseilmadest väljas" Animafilm Liikumisproovide operaator
Faasivärvija
2016 "Täismaja" Animafilm Värvija
2015 "Alateadvuse maja" Animafilm Värvija
Liikumisproovide operaator
2015 "Piano" Animafilm Värvija
Liikumisproovide operaator
2014 "Must stsenaarium" Animafilm Värvija
Liikumisproovide operaator
2014 "Põhjatäht" Animafilm Liikumisproovide operaator
Värvija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm