Avaleht

Mikk Mikiver

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1998 "Armastuse kahur" Teleseriaal "Neliku" liige
1995 "Cecile on surnud" Teleseriaal
1995 "Jüri Järvet" Dokumentaalfilm Stsenarist
1995 "Kirjad idast " Mängufilm Hans Kaleva, isa (1989)
1995 "Kristuse dilemma" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1995 "Wikmani poisid " Teleseriaal Johan Wikman
1993 "Eesti partii" Dokumentaalfilm Diktor
1991 "Rahu tänav" Mängufilm Verner
1991 "Surmatants " Mängufilm Hermen Rode
1988 "Doktor Stockmann I jagu " Telemängufilm Režissöör
1988 "Doktor Stockmann II jagu " Telemängufilm Režissöör
1988 "Näkimadalad III jagu " Telemängufilm Parun von Ungern-Sternberg
1988 "Näkimadalad IV jagu " Telemängufilm Parun von Ungern-Sternberg
1987 "Madude oru needus " Mängufilm Organisatsiooni direktor
1987 "Näkimadalad I jagu " Telemängufilm Parun von Ungern-Sternberg
1987 "Näkimadalad II jagu " Telemängufilm Parun von Ungern-Sternberg
1986 "Õnnelind flamingo" Telemängufilm Direktor
1985 "Olete te õnnelik, Ita Ever?" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1981 "Karge meri " Mängufilm Siimen Tara
1979 "Hukkunud Alpinisti hotell " Mängufilm Hinckus
1979 "Soolo" Tudengifilm Aat
1978 "Kolm rubiini" Teleseriaal
1977 "Antennid jääs" Animafilm
1977 "Karikakramäng: Salakütt " Mängufilm Vambola
1977 "Linnutee tuuled" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1977 "Magnet? Maagia?" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1977 "Reigi õpetaja " Mängufilm Paul Lempelius
1977 "Reigi õpetaja " Reklaamfilm Paul Lempelius
1977 "Surma hinda küsi surnutelt " Mängufilm Minister
1976 "Adra järel" Dokumentaalfilm Teksti lugeja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm