Avaleht

Kersti Miilen

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Kadunud isa" Dokumentaalfilm Monteerija
2022 "Randvere Leonardo" Dokumentaalfilm Monteerija
2021 "Kasuemad" Dokumentaalfilm Monteerija
2021 "The Best of Salieri ehk Mina, Eesti režissöör" Dokumentaalfilm Monteerija
2020 "Mephistopheles" Dokumentaalfilm Monteerija
2020 "Vee peal " Mängufilm Monteerija
2019 "Emade päev" Dokumentaalfilm Monteerija
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Konsultant
2019 "Kirjanikuga voodis" Dokumentaalfilm Monteerija
2019 "Peep Puksi lugu" Dokumentaalfilm Monteerija
2019 "Suurem kui sport" Dokumentaalfilm Monteerija
2018 "Ahto. Unistuste jaht" Dokumentaalfilm Monteerija
2018 "Annika Laats. Risti aarded" Dokumentaalfilm Monteerija
2018 "Elagu skandaalid ja kollased sandaalid" Dokumentaalfilm Monteerija
2018 "Koma " Dokumentaalfilm Monteerija
2016 "Meeskond" Dokumentaalfilm Monteerija
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Monteerija
2016 "Punane varietee" Dokumentaalfilm Monteerija
2016 "Šuša" Dokumentaalfilm Monteerija
2016 "Ühe unistuse maja" Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Englas. Vana Soldat" Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Luikedeta järv ehk piknik raudteejaamas" Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Puhta mõtte ruum" Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Terapeut" Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Unditund" Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Vaikuse kutse" Dokumentaalfilm Monteerija
2014 "Ballettmeister" Dokumentaalfilm Monteerija
2014 "Heinz Valk" Dokumentaalfilm Monteerija
2014 "Koguja" Dokumentaalfilm Monteerija
2014 "Otsides valgust" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm