Avaleht

Kersti Miilen

Kersti Miilen

Vaata ka Kersti Külvand (ka Miilen)

Filmimonteerija Kersti Miilen on sündinud 12. novembril 1950. aastal Tallinnas. Ta õppis Tallinna 2. Keskkoolis 1958–1969 ja lõpetas Tallinna Laste Muusikakooli 1966. aastal. Aastast 1969 töötas ta Tallinnfilmis filmimonteerijana, töötanud samuti filmistuudiotes Rühm Pluss Null ja Allfilm. 2010. aastal pälvis Kersti Miilen Eesti Kultuurkapitali audiovisuaalse kunsti sihtkapitali aastapreemia pikaajalise töö eest mängu-, dokumentaal- ja animafilmide monteerijana.

Loe edasi

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Kasuemad" Dokumentaalfilm Monteerija
2020 "Mephistopheles" Dokumentaalfilm Monteerija
2020 "Vee peal " Mängufilm Monteerija
2019 "Emade päev" Dokumentaalfilm Monteerija
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Konsultant
2019 "Kirjanikuga voodis" Dokumentaalfilm Monteerija
2019 "Peep Puksi lugu" Dokumentaalfilm Monteerija
2019 "Suurem kui sport" Dokumentaalfilm Monteerija
2018 "Ahto. Unistuste jaht" Dokumentaalfilm Monteerija
2018 "Annika Laats. Risti aarded" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm