Avaleht

Piret Sigus

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Pulmamäng" Animafilm Stsenarist
Kunstnik
Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2014 "Tantsitaja" Animafilm Režissöör
Kunstnik
Monteerija
2013 "Lisa Limone ja Maroc Orange: tormakas armulugu" Animafilm Nukutegija
2011 "Prohveti sünd" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2010 "Taevalaul" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2009 "Miriami katkine pilt" Animafilm Nukutegija
2009 "Oranus" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm