Avaleht

Marek Miil

Marek Miil on sündinud 10. märtsil 1977. Hariduse saanud Jõgeva 1. Keskkoolis, seejärel omandanud näitlejakutse Viljandi Kultuurikolledžis ja telerežissöri kutse Tallinna Peagoogikaülikoolis. Töötades ETV-s olnud paljude otseülekannete, sarisaadete, dokumentaalfilmide režissöör.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2008 "Klass: elu pärast" Teleseriaal Režissöör
2006 "F2NN" Dokumentaalfilm Konsultant
2005 "Kas parimast piisab?" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2002 "Raadio pildis" Tudengifilm Režissöör
2001 "Grammofonikunst" Tudengifilm Režissöör
Operaator
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm