Avaleht

Madis Mihkelsoo

Madis Mihkelsoo

Operaator Madis Mihkelsoo on sündinud 17. augustil 1973 Tallinnas. Lõpetanud Tallinna Westholmi Gümnaasiumi. Õppinud Videostuudios "Oriest" (1988-1994), seejärel aastatel 1994-1995 Inglismaal (Surrey Institute of Art and Design, Farnham, Surrey). 2013. aastal lõpetas MA Leeds Metropolitan University (Inglismaa). Töötanud vabakutselise kaamera operaatorina koostöös mitmete telekanalitega (ETV, TV1, Kanal2, TV3, Soome YLE1, MTV3).

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2011 "Et meeldiks kõigile" Dokumentaalfilm Operaator
2011 "Kosmos 68 - Legendid vol 1" Dokumentaalfilm Operaator
2007 "24/1 ehk alla 7-aastastele keelatud" Dokumentaalfilm Fotograaf
2006 "Sinimäed" Dokumentaalfilm Operaator
2005 "Ainult nali" Tudengifilm Operaator
2005 "Avasta rikas nurgatagune kosmoses" Dokumentaalfilm Operaator
2005 "Minu Eestimaa" Dokumentaalfilm Operaator
2005 "Sattusid hoogu, Hugo" Tudengifilm Produtsent
Operaator
2005 "Vanameeste paradiis" Mängufilm Fotograaf
2004 "Taksojuhid" Telemängufilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm