Avaleht

Andrus Raudsalu

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Talv vihmametsas" Animafilm Kaasprodutsent
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Produtsent
2017 "Miriam järve ääres" Animafilm Produtsent
2016 "Igavesed jahimaad" Animafilm Produtsent
2016 "Miriami kana unistus" Animafilm Produtsent
2016 "Tühi ruum" Animafilm Produtsent
2015 "Isand" Animafilm Produtsent
2015 "Miriami kodutu koer" Animafilm Produtsent
2015 "Tik-Tak" Animafilm Produtsent
2014 "Papa" Animafilm Produtsent
2014 "Teisel pool metsa" Animafilm Produtsent
2013 "Liivamees" Animafilm Produtsent
2013 "Limonaadi lugu" Animafilm Produtsent
2013 "Lisa Limone ja Maroc Orange: tormakas armulugu" Animafilm Produtsent
2013 "Miriami tuulelohe" Animafilm Produtsent
2013 "The End" Animafilm Produtsent
2012 "Happy Birthday" Animafilm Tootmisjuht
2012 "Kolmnurga afäär" Animafilm Produtsent
2012 "Miriami köögikombain" Animafilm Produtsent
2012 "Miriami rohelised täpid" Animafilm Produtsent
2012 "Talvekummitus" Animafilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm