Avaleht

Kristiina Tang

Kristiina  Tang

Filmirežissöör, stsenarist, metalli- ja vabakunstnik Kristiina Tang on sündinud 5. juulil 1990. aastal Pärnus. Õppis aastatel 2012–2017 Balti Filmi- ja Meediakoolis filmirežii erialal (BA). 2018. aastal jätkas õpinguid Eesti Kunstiakadeemias metallikunsti erialal. 

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Epitaaf" Muud liigitused
Mängufilm
Režissööri I assistent
2017 "Olevik" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2015 "Keeldu uppumast" Tudengifilm Režissöör
Näitlejate valija
2014 "Armastus kahe karbi antibiootikumide eest" Tudengifilm Klapp
Kunstniku assistent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Kas Eestis elavad jääkarud?" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Vältimatu" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Abitööline
2013 "Karikakramäng II: Hõbepulm" Mängufilm Tootmisassistent
2013 "Külaline" Tudengifilm Klienditeenindaja
2013 "Mask" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm