Avaleht

Kristiina Tang

Kristiina  Tang

Filmirežissöör, stsenarist, metalli- ja vabakunstnik Kristiina Tang on sündinud 5. juulil 1990. aastal Pärnus. Õppis aastatel 2012–2017 Balti Filmi- ja Meediakoolis filmirežii erialal (BA). 2018. aastal jätkas õpinguid Eesti Kunstiakadeemias metallikunsti erialal. 

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Olevik" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2015 "Keeldu uppumast" Tudengifilm Režissöör
Näitlejate valija
2014 "Armastus kahe karbi antibiootikumide eest" Tudengifilm Klapp
Kunstniku assistent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Kas Eestis elavad jääkarud?" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Vältimatu" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Abitööline
2013 "Karikakramäng II: Hõbepulm" Mängufilm Tootmisassistent
2013 "Külaline" Tudengifilm Klienditeenindaja
2013 "Mask" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm