Avaleht

Rasmus Merivoo

Rasmus Merivoo

Režissöör, stsenarist, monteerija Rasmus Merivoo on sündinud 1983. aastal Venamaal. Hariduselt režissöör, omades aastast 2006 Tallinna Ülikooli Filmi ja Video õppetooli bakalaureuse kraadi. Teinud telereklaame, muusikavideoid, filme. Olnud mitmete festivalide žüriis, viinud läbi filmikoolitusi ning teinud muusikat nii filmidele kui reklaamidele. 

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Teine võimalus" Teleseriaal Režissöör
2015 "Maa, armastan sind!" Teleseriaal Režissöör
Stsenarist
2012 "Süvahavva" Teleseriaal Režissöör
Monteerija
2011 "IT-planeet" Teleseriaal Stsenarist
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Režissöör
Juhendaja
Konsultant
II monteerija
2010 "3,2,1 - ilus hüpe" Dokumentaalfilm II operaator
2009 "Buratino" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2008 "Isemoodi muinasjutt" Mängufilm Rüütel
2006 "Tulnukas ehk Valdise pääsemine 11 osas" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2006 "Zombie-Võlur" Tudengifilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm