Avaleht

Lennart Meri

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1997 "Šamaan" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Teksti autor
Tootmisjuht
1991 "Liivlaste lood" Dokumentaalfilm Idee
1989 "Toorumi pojad" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Teksti autor
1986 "Kaleva hääled" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Teksti autor
Teksti lugeja
1977 "Eduard Toll. Kiindumused" Dokumentaalfilm Stsenarist
1977 "Linnutee tuuled" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Teksti autor
1970 "Kolme katku vahel" Telemängufilm Toimetaja
1970 "Veelinnurahvas" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Teksti autor
1969 "Viimne reliikvia " Mängufilm Toimetaja
1968 "Libahunt" Mängufilm Toimetaja
1967 "Keskpäevane praam " Mängufilm Toimetaja
1967 "Olen valmis, ma lähen…" Dokumentaalfilm Teksti autor
1967 "Tallinna saladused" Dokumentaalfilm Stsenarist
1966 "Kirjad Sõgedate külast " Mängufilm Toimetaja
1966 "Pikk tänav" Tudengifilm Stsenarist
1965 "Supernoova " Mängufilm Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm