Avaleht

Helin Raudsepp

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Meieküla Lood" Tudengifilm Kunstnik
2014 "Mahlakuningas" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2013 "Õnneliku lõpuga massaaž" Tudengifilm Kunstniku assistent
2013 "Pahempidi" Tudengifilm Kunstniku assistent
2013 "Väljakutse" Tudengifilm Kunstniku assistent
2013 "Vanilli 2 Palli" Tudengifilm Rekvisiitor
2013 "Zebra Island - Everything Might" Tudengifilm Kunstniku assistent
2012 "Marionett" Tudengifilm Klapp
2012 "Võlutari Leivapätsid" Tudengifilm Kunstniku assistent
Klapp
Linnarahvas

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm