Avaleht

Liine Kiintok

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Grimeerija assistent
2015 "Kalad meres" Tudengifilm Jumestuskunstnik
2015 "Näljanädal" Tudengifilm Grimeerija
2014 "Reiki müsteerium" Tudengifilm Grimeerija
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Koit" Tudengifilm Jumestuskunstnik
2013 "Kaardimaja" Tudengifilm Grimeerija
2013 "Mask" Tudengifilm Grimeerija
2013 "Öö Teheranis" Tudengifilm Jumestuskunstnik
2013 "Süütu" Tudengifilm Grimeerija
2013 "Väljakutse" Tudengifilm Grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm