Avaleht

Eino Aas

Eino Aas (20.05.1943 – 10.03.1999) tegi operaatorina aastatel 1968–1981 filme Eesti Telefilmis.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust I jagu" Telemängufilm Kombineeritud võtete operaator
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust II jagu" Telemängufilm Kombineeritud võtete operaator
1980 "Veidi viltu" Animafilm Operaator
1979 "Fantaasia C-duur" Muusikafilm Kombineeritud võtete operaator
1979 "Filmiproov kuningast" Dokumentaalfilm Kombineeritud võtete operaator
1979 "Lood lapsepõlvest" Dokumentaalfilm Kombineeritud võtete operaator
1978 "Arvo Pärt novembris 1978" Dokumentaalfilm Kombineeritud võtete operaator
1978 "Telemükse" Animafilm Operaator
1977 "Eesti Tele-raadio" Dokumentaalfilm Multioperaator
1975 ""Jäise raamatu" jälgedes" Dokumentaalfilm Multioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm