Avaleht

Tanno Mee

Tanno Mee

Režissöör Tanno Mee on sündinud 5. novembril 1983. aastal Võrus. Ta on lõpetanud 2002. aastal Tartu Hugo Treffneri Gümnaasiumi ja 2008. aastal Balti Filmi- ja Meediakooli filmirežii erialal. Täiendanud ennast Adrienne Weissi “The Tools Foundation” töötoas Londonis. 2008. aastal asus tööle multimeediaspetsialistina Tallinna Tehnikaülikoolis. On teinud lühimängufilme ja dokumentaalfilme püsivas koostöös kursusekaaslase Mart Rauni ja produtsent Marianne Ostratiga. Olnud nende juures nii režissööri, stsenaristi kui monteerija rollis.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2011 "Kartuli Wabariik" Dokumentaalfilm II operaator
2010 "Helene elukool" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Helirežissöör platsil
2010 "Normaalne inimene" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2008 "Mälestuste maja" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2008 "Mehele parim" Tudengifilm Ööklubi külastaja
2007 "Pime Dsin-Lu" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2007 "Põrgulikud kahtlused" Tudengifilm Režissöör
2006 "Vanapagan" Tudengifilm Kunstniku assistent
Helirežissöör platsil

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm