Avaleht

Joosep Matjus

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Pingeväljade aednik" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Operaator
2020 "Fred Jüssi. Olemise ilu" Dokumentaalfilm Operaator
2020 "Unejutt koerale" Dokumentaalfilm Operaator
2019 "Sääskedest ja inimestest" Dokumentaalfilm Operaator
2018 "Ajasillad" Dokumentaalfilm Operaator
2018 "Lendoravasõda " Dokumentaalfilm Operaator
2018 "Süüta mu tuli" Mängufilm
Reklaamfilm
Muud liigitused
Operaator
2018 "Tuulte tahutud maa " Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2017 "Katk" Dokumentaalfilm Operaator
2016 "Vigala Sass - viimased lindid" Dokumentaalfilm Operaator
2015 "Konnade tee" Dokumentaalfilm Operaator
2015 "Kuidas ehitada kosmoselaeva?" Dokumentaalfilm Operaator
2014 "Järjekord" Dokumentaalfilm Operaator
2014 "Kajaka teoreem" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
Teksti autor
2014 "Kellele lüüakse pulsikella" Dokumentaalfilm Operaator
Helirežissöör
2011 "Teekond Araratile" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Järv ja linn" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Kolm Kartulit" Tudengifilm Operaator
2010 "Suur jõgi, 1: Retk Leena lättele" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Tsirkusetuur" Dokumentaalfilm Operaator
2009 "Blow " Tudengifilm Operaatori assistent
2009 "Prisma" Tudengifilm Operaator
2009 "Pühapäev Matildaga" Tudengifilm Operaator
2009 "Vanamees ja põder" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Teksti autor
2008 "Lehelapse suvi" Dokumentaalfilm Operaator
2008 "Taassünd" Amatöörfilm Operaator
2007 "Põder Eestis" Dokumentaalfilm Operaator
2007 "Põdra kuningriik" Dokumentaalfilm Operaator
2007 "Uuestisünd" Tudengifilm Režissöör
Operaator
2006 "Fakk, ma olen naine" Tudengifilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm