Avaleht

Heikki-Olavi Kiviloo

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1992 "Need vanad armastuskirjad" Telemängufilm Operaatori assistent
1991 "Oma sõnadega" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1991 "Sagadi" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1989 "Kalapäev" Tudengifilm Operaatori assistent
1989 "Minu Virumaa" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1988 "Giordano" Tudengifilm Operaatori assistent
1988 "Meie aja kangelane" Dokumentaalfilm Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm