Avaleht

Külli Austrin

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1997 "Toonela lind. Must-toonekurg" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1996 "Emakala surm" Dokumentaalfilm Toimetaja
1996 "Keisrilõige" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1995 "Elu sinu ümber" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1995 "Saared" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1995 "Teel Euroopasse" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1994 "Jõulud Leninita" Dokumentaalfilm Toimetaja
1993 "Mina, Lennart Meri..." Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1988 "Kann allikal" Muusikafilm
Telemängufilm
Režissööri assistent
1988 "Narva kosk I jagu" Telemängufilm Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm