Avaleht

Kadri Pahla

Kadri Pahla on sündinud 21. mail 1981 Tallinnas. 1999 lõpetas Tallinna Õismäe Humanitaargümnaasiumi. 1999-2009 õppis esmalt Eesti Humanitaarinstituudis ja seejärel Tallinna Ülikoolis, mille lõpetas kultuuriteaduse bakalaureuse kraadiga.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Briljantsuse demonstratsioon neljas vaatuses" Animafilm Tootmisassistent
2018 "Hukule määratud" Animafilm Tootmisassistent
2018 "Maasikaõgijad" Animafilm Tootmisassistent
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Järeltöötluse produtsent
2017 "Lumi Punasel lagedal" Dokumentaalfilm Produtsendi assistent
2016 "Fatcula" Animafilm Tootmisassistent
2016 "Linnugripp" Animafilm Tootmisassistent
2016 "Siseilmadest väljas" Animafilm Tootmisassistent
2016 "Teesklejad" Mängufilm Produtsendi assistent
Järeltöötluse produtsent
2015 "Alateadvuse maja" Animafilm Tootmisassistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm