Avaleht

Piret Sootla

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Öölapsed " Mängufilm Grimeerija
2021 "Uibu Talu" Tudengifilm Grimeerija
2020 "See räägib pulmast" Tudengifilm Jumestuskunstnik
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Režissööri II assistent
2018 "Alo" Teleseriaal Kostüümikunstnik
Kostümeerija
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Grimeerija
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Kostüümikunstnik
2010 "Vahetus" Mängufilm Kostüümikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm