Avaleht

Reet Aus

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Kostüümikunstnik
2015 "Moest väljas" Dokumentaalfilm Konsultant
2012 "Allveelennud" Mängufilm Kunstnik
2011 "Tallinna kilud" Mängufilm
Muud liigitused
Kunstnik
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Kostüümikunstnik
2007 "Kuhu põgenevad hinged " Mängufilm Kostüümikunstnik
2006 "Tabamata ime" Mängufilm Kunstnik
1997 "Febris" Mängufilm Kostüümikunstnik
1987 "Metsluiged" Mängufilm Asedirektor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm