Avaleht

Eduard Mannus

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1968 "Hullumeelsus " Mängufilm
1963 "Killuke kodumaad" Dokumentaalfilm Direktor
1963 "Võitluse tee" Populaarteaduslik film Direktor
1962 "Kolm kevadet" Dokumentaalfilm Direktor
1962 "Tere, tüdrukud!" Dokumentaalfilm Direktor
1959 "Kutsumata külalised " Mängufilm Direktori asetäitja
1958 "Vana Tallinn" Dokumentaalfilm Direktor
1957 "Pöördel " Mängufilm Direktori asetäitja
1956 "Tagahoovis " Mängufilm Direktor
1955 "Kui saabub õhtu " Muusikafilm Administraator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm