Avaleht

Ragne Mandri

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Režissööri I assistent
2015 "Aeg on Sibul" Tudengifilm Klapp Kirstukandja
2014 "Padjaklubi" Teleseriaal Režissöör
2012 "Viimane kutse" Tudengifilm Režissööri assistent
2009 "Väike puust linn" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2008 "Lehelapse suvi" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2008 "Mehele parim" Tudengifilm Ööklubi külastaja
2008 "Pealpool pilvi" Tudengifilm Klapp
2008 "Saladused" Teleseriaal Režissöör
2007 "Annaliisa" Tudengifilm Režissöör
Kunstnik
2007 "Georg " Mängufilm Režissööri assistent
2007 "Klass " Mängufilm Kunstniku assistent
2007 "Mantou" Tudengifilm Režissöör
Operaatori assistent
2007 "Põhjamaa tango" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2007 "Põrgulikud kahtlused" Tudengifilm Režissööri assistent
2006 "Eeden" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2006 "Fakk, ma olen naine" Tudengifilm Režissöör
2006 "Orelitapja" Tudengifilm Režissöör
2006 "Tabamata ime" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2006 "Vanapagan " Tudengifilm Režissööri assistent
2005 "Einikese 88 sõpra" Tudengifilm Režissöör
Operaator
Monteerija
2005 "Kohtumine tundmatuga" Telemängufilm Kostüümikunstniku assistent
2005 "Libahundi needus " Mängufilm Kostümeerija
2004 "Sigade revolutsioon " Mängufilm Kungla rühma liige

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm