Avaleht

Katri Haarde

Kunstnik Katri Haarde on sündinud 9. septembril 1981. Ta lõpetas 2000. aastal Tallinna Pelgulinna Gümnaasiumi ja 2005 Eesti Kunstiakadeemia vabade kunstide teaduskonna graafika osakonna. 2004. aastal õppis Pariisis ESAG Penningheni visuaalse kommunikatsiooni osakonnas. Tema debüütfilm on animeeritud film „Üks“.

(Andmed täiendamisel)

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Foonikunstnik
Kunstniku assistent
3D tekstuur
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Foonikunstnik
Kunstniku assistent
3D tekstuur
2007 "Üks" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
2006 "Elu maitse" Animafilm Foonikunstnik
2006 "Leiutajateküla Lotte" Animafilm Kunstniku assistent
2003 "Karl ja Marilyn" Animafilm Faasivärvija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm