Avaleht

Franz Malmsten

Franz Malmsten

Näitleja Franz Malmsten (6. november 1905 Narva – 6. veebruar 1967 Tallinnmängis aastatel 19251937 Narva teatris ja oli aastatel 19371967 Draamateatri näitleja. Ta on mänginud ka filmides ja kuuldemängudes (nt "Sinel", 1952).

Ta oli aastast 1940 abielus Eva Meiliga, nende poeg oli näitleja Rein Malmsten, pojapoeg on näitleja Mait Malmsten. Tema vend oli Hugo Malmsten, õde Lydia Bock.

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1970 "Valge laev " Mängufilm Talgre mehaanik
1965 "Külmale maale" Telemängufilm Vargajõugu kaasosaline
1965 "Me olime 18-aastased " Mängufilm Parka
1960 "Näitleja Joller" Telemängufilm Ärps
1957 "Pöördel " Mängufilm Mihkel Vutt
1956 "Tagahoovis " Mängufilm Trei
1951 "Valgus Koordis " Mängufilm Janson

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm