Avaleht

Tiina Ubar

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Animaator
Faasi-ja ümberjoonistaja
2009 "Krokodill" Animafilm Animaator
2009 "Õhus" Animafilm Animaator
2009 "Tuukrid vihmas" Animafilm Animaator
2008 "Elu ilma Gabriella Ferrita" Animafilm Animaator
2008 "Köögi dimensioonid" Animafilm Animaator
2007 "Läänemerelinik" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
Animaator
2007 "Ma kuklas tunnen..." Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
Animaator
2007 "Must lagi" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
Animaator
2007 "Seinameistrid" Animafilm Animaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm