Avaleht

Margus Voll

Värvimääraja Margus Voll (1974) on alates 2016. aastast Colorist Society International (CSI) täisliige. Produktsioonifirma Iconstudios OÜ (2011) asutaja ja juhatuse liige.

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Vaga vesi" Teleseriaal Värvimääraja
2020 "Kuiv maa" Tudengifilm Värvimääraja
2019 "Amber" Tudengifilm Värvimääraja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Pilditöötleja
2019 "Kõik teavad" Tudengifilm Värvimääraja
2019 "Reinhold Rotermani" Tudengifilm Värvimääraja
2019 "Süsi" Tudengifilm Värvimääraja
2019 "Vahetus" Tudengifilm Värvimääraja
2019 "Yasmeena" Tudengifilm Värvimääraja
2018 "Pank " Teleseriaal Värvimääraja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm