Avaleht

Stella Saarts

Stella Saarts

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Tootmisassistent
2018 "Omad" Mängufilm Tootmisassistent
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Tootmisassistent
2014 "16 trepisammu" Tudengifilm Kaasprodutsent
Kostüümikunstnik
2014 "Risttuules" Mängufilm Kostümeerija
2013 "Karikakramäng II: Hõbepulm" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2012 "Kastis" Mängufilm Kostüümikunstnik
2012 "Kõik muusikud on kaabakad" Mängufilm
Tudengifilm
Kostüümikunstniku assistent
2010 "Kälimehed" Teleseriaal Kostüümikunstnik
2010 "Unistuste agentuur" Teleseriaal Kunstnik
Kostüümikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm