Avaleht

Piret Toomvap-Schönberg

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Vee peal " Mängufilm Näitlejate valija
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Näitlejate valija
2018 "Hetk ajaloos" Teleseriaal Režissööri assistent
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Näitlejate valija
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Näitlejate valija
2017 "Sangarid " Mängufilm Režissööri I assistent
Näitlejate valija
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Näitlejate valija
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm Näitlejate valija
2016 "Savisaare protsess" Teleseriaal Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm