Avaleht

Veiko Tubin

Veiko Tubin

Näitleja, lavastaja ja helilooja Veiko Tubin on sündinud 1. juunil 1983 Tallinnas. Ta lõpetas 2006. aastal Eesti Muusikaakadeemia kõrgema lavakunstikooli XXII lennu (kursuse juhendaja Priit Pedajas) ning töötas Tallinna Linnateatris 2017. aastani. Lisaks teatritööle mänginud ka filmides ja TV-sarjades. Veiko Tubin oli 2017. aastal toimunud XII noorte laulupeo algideekavandi "Noored juured" üks autoreid.

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Pank " Teleseriaal Ametnik Priit
2014 "Padjaklubi" Teleseriaal Toomas
2013 "Sireenid" Tudengifilm Kolleeg
2013 "Süütu" Tudengifilm Isa
2012 "Kõik muusikud on kaabakad" Mängufilm
Tudengifilm
Härrasmees
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Kuujänes Tuhh (hääl)
2011 "Nöbinina" Teleseriaal pätt
2008 "Lili" Animafilm (hääl)
2006 "Leiutajateküla Lotte" Animafilm (hääl)

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm