Avaleht

Guntars Gulbis

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Elu loob elu" Tudengifilm Värvimääraja
2014 "Reiki müsteerium" Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2013 "Õnneliku lõpuga massaaž" Tudengifilm
2013 "Smilers, poisid ja tüdrukud, Smilers" Tudengifilm Operaator
Monteerija
Valgustaja
2013 "Väljakutse" Tudengifilm Helioperaator
2012 "Juuksekoguja" Tudengifilm Helirežissöör
2012 "Mälestus armastusest" Tudengifilm Operaatori assistent
2011 "3D" Tudengifilm Operaator
2011 "Liikumapanev jõud" Tudengifilm Operaator
2011 "Vanapagan ja Ants" Tudengifilm Operaator
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm