Avaleht

Katrin Maimik

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Kiirtee põrgusse" Mängufilm Avalikud suhted
2018 "Elagu skandaalid ja kollased sandaalid" Dokumentaalfilm Turundusjuht
2018 "Paha lugu: Jõulumüsteerium" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Turundusjuht
2017 "Paha lugu: Nissan Patrol" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2016 "Ameerika suvi" Mängufilm Avalikud suhted
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Avalikud suhted
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Avalikud suhted
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Avalikud suhted
2015 "Unditund" Dokumentaalfilm Levitaja
2014 "Kirsitubakas" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Dialoogi autor
2014 "Maastik mitme kuuga" Mängufilm Avalikud suhted
2013 "Hakkab jälle pihta" Teleseriaal Avalikud suhted
2013 "Karikakramäng II: Foto" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2013 "Karikakramäng II: Hõbepulm" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2012 "Juhe, kiip ja suitsev kaheraudne" Tudengifilm Stsenarist
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Avalikud suhted
2012 "Tööpealkiri: Imelaps" Dokumentaalfilm Avalikud suhted
2012 "Umbkotid" Telemängufilm Avalikud suhted
2011 "Kuku: Mina jään ellu" Tudengifilm
Dokumentaalfilm
Avalikud suhted
2011 "Uus Maailm" Dokumentaalfilm Avalikud suhted
2010 "Hingelt ära" Tudengifilm Stsenarist
2010 "Vana Saab" Tudengifilm Stsenarist
2010 "Vanad kalad" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm