Avaleht

Maido Madisson

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2010 "Tantsud Linnuteele. Pildistusi Lennart Meri filmirännakutelt" Dokumentaalfilm Operaator
2009 "Hurda kutsikad. Eesti Üliõpilaste Selts" Dokumentaalfilm Operaator
Valgustaja
2007 "Universitas Tartuensis 375" Dokumentaalfilm Operaator
2002 "Näitkatseid põhikooli füüsikast" Populaarteaduslik film Operaator
2001 "Elu pärast maailmalõppu" Dokumentaalfilm Operaator
1998 "Tappev Tartu " Mängufilm
Amatöörfilm
Operaatori assistent
1998 "Veidike metsa poole" Dokumentaalfilm Operaator
1997 "Supilinn naturalis" Dokumentaalfilm Operaator
1983 "Tartu maraton 1983" Dokumentaalfilm Operaator
1982 "Veel on aega" Dokumentaalfilm Operaator
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust I jagu" Telemängufilm Operaator
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust II jagu" Telemängufilm Operaator
1981 "Keskpäev" Telemängufilm Operaator
1981 "Telefon" Muusikafilm Operaator
1979 "Igale maitsele" Dokumentaalfilm Operaator
1979 "Laulu sünd " Dokumentaalfilm Operaator
1979 "Oma kodu" Dokumentaalfilm Operaator
1978 "Kasvuaeg " Muusikafilm Operaator
1978 "Suveviisid Võrtsjärvel" Muusikafilm Operaator
1978 "Taevapõdra rahvaste laulud" Muusikafilm Operaator
1977 "Sõprusleek" Muusikafilm Operaator
1977 "Tingimused on erinevad, eesmärk üks" Dokumentaalfilm Operaator
1977 "Vabaõhukontsert" Muusikafilm Operaator
1976 "Viies veerand" Dokumentaalfilm Operaator
1975 "Poejutud " Dokumentaalfilm Operaator
1965 "Korterivargad" Filmikroonika Valgustaja
1965 "Mäeküla piimamees " Mängufilm Valgustaja
1965 "Me olime 18-aastased " Mängufilm Valgustaja
1965 "TRÜ rahvakunstiansambli juubel" Filmikroonika Valgustaja
1965 "Uued korterid" Filmikroonika Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm