Avaleht

Einar Maarits

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Miriami kana unistus" Animafilm Nukutegija
2015 "Miriami kodutu koer" Animafilm Dekoratsioonide- ja rekvisiitide valmistaja
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Eesti kuningas" Tudengifilm Eesti kuningas
2013 "Miriami tuulelohe" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2012 "Miriami köögikombain" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2012 "Miriami rohelised täpid" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2009 "Miriami katkine pilt" Animafilm Dekoratsioonide- ja rekvisiitide valmistaja
2008 "Miriami värvid" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2007 "Hernehirmutis" Animafilm Dekoratsioonide- ja rekvisiitide valmistaja
2007 "Miriami piknik" Animafilm Nukutegija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm