Avaleht

Marje Ale

Avaleht

Marje Ale

Animaator Marje Ale biograafiline kirje on koostamisel.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Animaator
Faasi-ja ümberjoonistaja
2014 "Must stsenaarium" Animafilm Animaator
2014 "Põhjatäht" Animafilm Animaator
2013 "Ada + Otto" Animafilm Animaator
2013 "XYZtopia" Animafilm Animaator
2012 "Ussinuumaja" Animafilm Animaator
2012 "Villa Antropoff" Animafilm Animaator
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Animaator
2009 "Krokodill" Animafilm Animaator
2009 "Õhus" Animafilm Animaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm